fredag 17 februari 2012

Min framtidsaktie

En ett företag jag har gått och blivit besatt av är Cassandra Oil som har kommit up med en helt revolutionerande maskin som kan göra om gamla däck eller plast till ren olja på bara några minuter. Då vi slänger bort miljarder däck varje år så skulle detta vara en process med gott om resurser att utvinna olja från samtidigt som oljepriserna blir högre och högre.

Cassandra Oil kommer att entra First North nästa månad då de har köpt upp företaget Factum Electronics och kommer att ta över ägandeposten och byta namn och därför ta sig in på börsen för att kunna göra en nyemission. Cassandra Oil har redan mottagit en investering på 42 miljoner för att kunna bygga en maskin med tre gånger större kapacitet än den nuvarande och för att kunna göra uppköpet.

Kommer Cassandra Oil att bli nästa Exxon? Nej. Men det är givetvis säkert att de kommer att bli extremt hajpade på grund av sin branch och sin innovation. Aktien kommer bete sig därefter då vi som vanligt inte handlar med hjärnan utan endast följer marknadens psykologi.


1 kommentar:

  1. För ditt eget bästa skulle jag läsa på lite mer och lyssna på annat än JF haussen och bolagets egna prognoser...Det här uppvisar alla tecken på en klassisk scam, sök på historian kring NRST. Nej du kommer inte bli rik på att köpa Factum/Cassandra med mcap på några hundra mill...

    SvaraRadera